Internet Svastara - resursi za webmastere i svasta za surfere

KliK.co.yu
KliK.co.yu

svastara.tripod.com - Danas je  
Pocetna strana
Webmasteri
Dizajn strane
META tagovi
Nacini zarade
Linkshare
Web Prostor
Grafika
Java Script
CGI
Redirekt adrese
Brojaci - counteri
Surferi i sl.
Zarada surfovanjem
Tabela i linkovi
FAQ
Email zarada
Besplatan email
Pretrazivaci - strani
Pretrazivaci - YU
Internet recnik
O sajtu
Linkovi
Zarada za surfere - cesto postavljana pitanja

Ovde sam istakao nekoliko najcesce postavljanih pitanja koja sam preveo sa sajtova firmi navedenih na strani za surfere, nekoliko pitanja koja sam sam ubacio, kao i moj e-mail -  nvns@ptt.yu na koji mi mozete postaviti bilo kakvo pitanje:

Kako da dobijem novac za surfovanje?
Kada dobijam novac?
Odakle novac dolazi? Da li mogu zaraditi svi, ili samo USA korisnici?
Da li moram nesto da platim ili kupim da bih poceo sa zaradom?
Da li moram imati otvoren racun u banci ili kreditnu karticu?
***Napomena***
Kako da dobijem novac za surfovanje? - Uclanite se, to je besplatno. Kada se uclanite, dobicete korisnicko ime (user/member ID), tada ste u mogucnosti da skinete programe ovih firmi. Dobicete e-mail dobrodoslicu sa preciznijim podacima, a programi ovih firmi su deljeni korisnicima po sistemu - ko se prvi uclani, prvi dobije program.
Kada dobijam novac? - Clanove placamo cekovima. Zbog velike cene slanja cekova, clanove placamo mesecno, kada njihova zarada predje 20.00 dolara (neisplacene svote koje su manje od 20.00 dolara su automatski prenesene u sledeci mesec). Clanovi mogu proveriti stanje na njihovom racunu i broj prijava na sajtovima ovih firmi.
Odakle novac dolazi? Da li mogu zaraditi svi, ili samo USA korisnici? Ove firme prodaju mesto u svojim programima sponzorima i ostalim organizacijama koje zele da se reklamiraju. Takodje, ove firme ustede novac na obicnom reklamiranju, jer njihovi clanovi prijavljivanjem drugih ljudi vise nego dobro odrade potrebno reklamiranje. Veci deo ovog novca se koristi za isplatu clanova, tako da su zadovoljni sponzori, firme, i clanovi.
Da li moram nesto da platim ili kupim da bih poceo sa zaradom? Ne. Clanarina kod ovih firmi je potpuno besplatna, nikada necete morati nista da platite ili kupite.
Da li moram imati otvoren racun u banci ili kreditnu karticu? Ne. Cekovi stizu na kucnu adresu, i nije potrebno imati racun u banci, niti kreditnu karticu. Kada cek stigne, jednostavno ga unovcite...
Napomena - dobio sam mnogo slicnih pitanja, pa cu ih sve ovde uklopiti... Ja, webmaster ovog sajta, nemogu da garantujem da cemo biti isplaceni i mi u Jugoslaviji. Firme zaista placaju, sto mozete videti po skeniranim cekovima na sajtovima korisnika iz Amerike, ali ja zaista nemam NIKAKVU ulogu u tome. Ukoliko neko od vas dobije cek, neka mi javi na email ako hoce da to bude istaknuto na ovom sajtu. Predlazem vam da se uclanite na neku od ovih firmi, besplatno je, sacekate da dobijete program, pa probate sa zaradom, necete biti na gubitku...

 

Driveway - The Place for Space. Besplatno 100Mb web prostora! Internet KrstaricaPretraga i prezentovanje - Besplatan email casopis


Copyright Nemanja Vucicevic 1999 - 2000